Welkom

COACH staat voor Centre for Overweight Adolescent and Children's Healthcare. Dit centrum richt zich op de gezondheidszorg voor kinderen en jong volwassenen met overgewicht.

<lees verder>

Laatste nieuws

Kijk hieronder voor de leukste nieuwe activiteiten voor COACH deelnemers en geef je op!

Nieuwe COACH Sportdag. 7 juni van 13.45 tot 16.00 uur

COACH Sportdag Juni 2

Enthousiaste COACH deelnemers schitteren bij MVV Maastricht

 

Voetbalexperience 3

Vrijdag 14 april jl. heeft, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Emmen, de Coach / MVV Voetbalexperience plaatsgevonden. Maar liefst 20 enthousiaste kinderen kwamen voetballen in Stadion de Geusselt. Op het veld leefden zij zich uit tijdens een positiespel, latje trappen en afwerken op de keeper. Tot slot mochten de kinderen het opnemen tegen hun ouders in een afsluitend partij. Van beide kanten werd er fanatiek gespeeld, maar uiteindelijk wisten de ouders toch de overwinning op hun naam te schrijven.

Dit mocht de pret niet drukken, want na afloop van de voetbalactiviteiten kregen de kinderen nog een rondleiding door het stadion. En alle kinderen schitterden in de erehaag terwijl de spelers het veld betraden voor de aftrap van de wedstrijd. Daarna snel de tribune op om niks te missen van de wedstrijd MVV Maastricht – FC Emmen.

Het was een fantastische avond voor de Coach Kids en alle ouders!

Voor een sfeerimpressie bekijk: https://www.youtube.com/watch?v=XYVcQQyaV-g&feature=youtu.be 

Sporten met COACH!

Boks Groeps

Vorige maand vond er een inspirerende Boks- en Bootcamp clinic plaats op de nieuwe locatie van Vivas Gym. Maar liefst 25 kinderen hadden zich ingeschreven en werkte onder leiding van Irwin Vivas spelenderwijs aan hun boxing skills, conditie en kracht. MVV spelers Joeri van Dongen en Dion Gijzen deden enthousiast mee en motiveerden de deelnemers daar waar nodig. Het was een gezellige en sportieve middag. COACH biedt, in samenwerking met Maastricht Sport, wekelijks super leuke sportlessen aan in het COACH Sport programma.  Voor meer informatie kijk op de website van www.coachmaastricht.com of stuur een mail naar coach.kindergeneeskunde@mumc.nl 

De nieuwe COACH poli is geopend!

 

Op 17 november is de nieuwe COACH poli geopend! Er werd gedanst, er werd gespeeld, er werd geproost met gezonde smoothies en samen met jullie werd het een heel gezellig feestje!

Daphnedumoulin _coach Opening -26

Routebeschrijving nieuwe poli

Vanaf 3 januari zullen de spreekuren op deze nieuwe locatie plaatsvinden. Dit is niet meer in het ziekenhuis, maar wel dichtbij. Bij de afsprakenbrief zal een routebeschrijving zitten. Op dit filmpje kun je ook zien hoe je er komt!

We hebben ook een Facebook Pagina!


Dus ga snel naar onze page en like ons!!

Klik op:

https://www.facebook.com/pages/COACH-Maastricht/677461989005892?ref=hl

Of login op facebook en zoek naar COACH Maastricht.

Hier zul je regelmatig nieuwe recepten en andere tips vinden. Ook zul je hier informatie, foto’s en filmpjes vinden van de leuke sport- en spelactiviteiten die we voor jullie allemaal organiseren. Ook organiseren we af en toe uitstapjes zoals de foto’s laten zien, dus mis het niet en kijk iedere dag!

 Cover facebook

Crea bea

COACH deelnemer Jara is heel creatief geweest met loom bandjes, ze heeft de loom bandjes omgetoverd tot fruit en groenten. Leuke he? 

Foto

Gezonde traktatie in de klas


COACH deelnemer Virginie was jarig. Daar hoort natuurlijk een traktatie bij in de klas. Samen met haar moeder heeft ze een ontzettend leuke én gezonde traktatie gemaakt! Wat een goed idee he? 

Traktatie Virginie

COACH bij het Jeugdjournaal


Het Jeugdjournaal is met een filmploeg langs geweest in het ziekenhuis om alles te weten te komen over COACH. Dit is op woensdag 5 juni 2013 uitgezonden. Heb je het nog niet gezien? Kijk hieronder dan naar de hele uitzending, vanaf 5 minuten gaat het over COACH.

Foto3

COACH deelnemer rent 5 km

Olcay, deelnemer van COACH, heeft 5 km gerend tijdens de Maasrun in Lanaken. En daar zijn wij hartstikke trots op! Hieronder een kort interview met Olcay

Waarom koos je voor 5 km hardlopen en niet voor 2,5 km?

Ik mocht niet zelf kiezen omdat ik een sportklas zit op school. De trainer wilde dat we voor de 5 km gingen.

Hoe was dat om 5 km te lopen?

Het was best gemakkelijk om het vol te houden. Ik was wel vermoeid maar zette wel door, ook toen de sportleraar zei dat ik even pauze mocht nemen.

Ik hoorde bij een groep kinderen van school en ik wilde samen met hun lopen en niet stoppen

Ik beweeg omdat ik weet dat het goed is voor mijn lichaam en mijn gewicht.

Alle kleine beetjes zijn meegenomen (zegt mama)

Zou je een volgende keer weer meedoen?

Jazeker, ik vond het leuk en gezellig. De mensen langs de kant klapten voor ons, ze moedigden ons aan. Dat is heel leuk. 

Foto OlcayOlcay tijdens het rennen