Welkom

COACH staat voor Centre for Overweight Adolescent and Children's Healthcare. Dit centrum richt zich op de gezondheidszorg voor kinderen en jong volwassenen met overgewicht.

<lees verder>

 

COACH SPORTS lessen online

Beste ouders, verzorgers, deelnemers,

Aanstaande donderdag 23 april 2020 gaat de eerste online COACH Sports les plaatsvinden! Op feestdagen na vinden iedere maandag en donderdag van 16:00 tot 16:30 uur online COACH Sports lessen plaats. De les bestaat uit lichaamsoefeningen en beweegspelletjes. Via een livestream op YouTube is de les te volgen. Te bereiken via: https://www.youtube.com/channel/UCSL-3UEHaSaxOr4MBZFbHRA/featured of ga naar www.youtube.com en zoek op ‘Gezond met Maastricht Sport’.

Wij hebben er zin in. Hopelijk jullie ook!

Hartelijke groet,

Het COACH team

COACH is goede doel voor de Groene Loperrun 2019!!

 

COACH is supertrots dat we zijn gekozen als goede doel van de Groene Loper Run op Paasmaandag 22 april! 

Ben of ken jij iemand die mee wilt lopen met deze run? Inschrijven kan via: www.groeneloperrun.nl/inschrijven.

‼️Belangrijk: door bij het inschrijven de code 'COACH10' te gebruiken, krijg je 10% korting en steun je COACH ‼️

Hoe meer deelnemers, hoe beter!

Groene Loper Run

Peuter-pret 

Beweging en gezond eten is ook voor jonge kinderen heel belangrijk. Maar hoe doe je dat dan? Fysiotherapie & Fysiofitness Eurelings heeft samen met COACH een heel leuk traject ontwikkeld: Peuter-Pret. Een programma speciaal voor kinderen van 2-4 jaar oud en hun ouders, waarbij bewegen, voeding en opvoeding centraal staan.

Meer weten? Kijk dan op www.peuter-pret.nl of stuur een mailtje naar COACH.kindergeneeskunde@mumc.nl

Peuter Pret Logo

TedX Maastricht

Wij zijn erg trots op dokter Anita Vreugdenhil! Tijdens de TEDx Maastricht in het Theater aan het Vrijthof heeft zij een waanzinnig mooie en inspirerende presentatie gegeven. Door elkaar te helpen kunnen we allemaal zorgen voor een gezonde en gelukkige toekomst. Small steps matter, be the cure!

 

COACH is onderdeel van Maastricht UMC+

MUMC Logo WEB1200

De nieuwe COACH poli is geopend!

Op 17 november is de nieuwe COACH poli geopend! Er werd gedanst, er werd gespeeld, er werd geproost met gezonde smoothies en samen met jullie werd het een heel gezellig feestje!

Daphnedumoulin _coach Opening -26

Routebeschrijving nieuwe poli

Vanaf 3 januari zullen de spreekuren op deze nieuwe locatie plaatsvinden. Dit is niet meer in het ziekenhuis, maar wel dichtbij. Bij de afsprakenbrief zal een routebeschrijving zitten. Op dit filmpje kun je ook zien hoe je er komt!

 

Facebook

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, uitjes en leuke tips? Ga dan naar onze Facebook pagina en like ons

 Cover facebook