Welkom

COACH staat voor Centre for Overweight Adolescent and Children's Healthcare. Dit centrum richt zich op de gezondheidszorg voor kinderen en jong volwassenen met overgewicht.

<lees verder>

Laatste nieuws

Beste ouders, verzorgers, deelnemers,

Aanstaande donderdag 23 april gaat de eerste online COACH Sports les plaatsvinden! Op feestdagen na vinden iedere maandag en donderdag van 16:00 tot 16:30 uur online COACH Sports lessen plaats. De les bestaat uit lichaamsoefeningen en beweegspelletjes. Via een livestream op YouTube is de les te volgen. Te bereiken via: https://www.youtube.com/channel/UCSL-3UEHaSaxOr4MBZFbHRA/featured of ga naar www.youtube.com en zoek op ‘Gezond met Maastricht Sport’.

Wij hebben er zin in. Hopelijk jullie ook!

Hartelijke groet,

Het COACH team

COACH is goede doel voor de Groene Loperrun 2019!!

 

COACH is supertrots dat we zijn gekozen als goede doel van de Groene Loper Run op Paasmaandag 22 april! 

Ben of ken jij iemand die mee wilt lopen met deze run? Inschrijven kan via: www.groeneloperrun.nl/inschrijven.

‼️Belangrijk: door bij het inschrijven de code 'COACH10' te gebruiken, krijg je 10% korting en steun je COACH ‼️

Hoe meer deelnemers, hoe beter!

Groene Loper Run

Enthousiaste COACH deelnemers schitteren bij MVV Maastricht

Voetbalexperience 3

Vrijdag 14 april jl. heeft, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Emmen, de Coach / MVV Voetbalexperience plaatsgevonden. Maar liefst 20 enthousiaste kinderen kwamen voetballen in Stadion de Geusselt. Op het veld leefden zij zich uit tijdens een positiespel, latje trappen en afwerken op de keeper. Tot slot mochten de kinderen het opnemen tegen hun ouders in een afsluitend partij. Van beide kanten werd er fanatiek gespeeld, maar uiteindelijk wisten de ouders toch de overwinning op hun naam te schrijven.

Dit mocht de pret niet drukken, want na afloop van de voetbalactiviteiten kregen de kinderen nog een rondleiding door het stadion. En alle kinderen schitterden in de erehaag terwijl de spelers het veld betraden voor de aftrap van de wedstrijd. Daarna snel de tribune op om niks te missen van de wedstrijd MVV Maastricht – FC Emmen.

Het was een fantastische avond voor de Coach Kids en alle ouders!

Voor een sfeerimpressie bekijk: https://www.youtube.com/watch?v=XYVcQQyaV-g&feature=youtu.be 

Sporten met COACH!

Boks Groeps

Vorige maand vond er een inspirerende Boks- en Bootcamp clinic plaats op de nieuwe locatie van Vivas Gym. Maar liefst 25 kinderen hadden zich ingeschreven en werkte onder leiding van Irwin Vivas spelenderwijs aan hun boxing skills, conditie en kracht. MVV spelers Joeri van Dongen en Dion Gijzen deden enthousiast mee en motiveerden de deelnemers daar waar nodig. Het was een gezellige en sportieve middag. COACH biedt, in samenwerking met Maastricht Sport, wekelijks super leuke sportlessen aan in het COACH Sport programma.  Voor meer informatie kijk op de website van www.coachmaastricht.com of stuur een mail naar coach.kindergeneeskunde@mumc.nl 

 

TedX Maastricht

Wij zijn erg trots op dokter Anita Vreugdenhil! Tijdens de TEDx Maastricht in het Theater aan het Vrijthof heeft zij een waanzinnig mooie en inspirerende presentatie gegeven. Door elkaar te helpen kunnen we allemaal zorgen voor een gezonde en gelukkige toekomst. Small steps matter, be the cure!

 

 COACH poli nu op Gaetano Martinolaan 85 in Maastricht!

 

Daphnedumoulin _coach Opening -26

Routebeschrijving COACH poli

Wist u dat...

... er in een glas cola (van 250 mL) wel 5 suikerklontjes zitten?

... en in een glas chocomelk (van250 mL) zelfs 6 suikerklontjes?

 Suikerklontjes

... er evenveel energie (kcal) zitten in de volgende maaltijden?

klein stuk kipfilet (80 gram), 4 opscheplepels groenten (200 gram) groenten + 3 aardappelen

= 2 opscheplepels frites (100 gram)  met 1 eetlepel mayonaise (zonder snack!)

of

= 150 gram pizza (ongeveer 1/3)

Voeding

Gezonde traktatie

COACH deelnemer Virginie was jarig. Daar hoort natuurlijk een traktatie bij in de klas. Samen met haar moeder heeft ze een ontzettend leuke én gezonde traktatie gemaakt! Wat een goed idee he?

 Traktatie Virginie