Welkom

COACH staat voor Centre for Overweight Adolescent and Children's Healthcare. Het is een centrum dat zich richt op de gezondheidszorg voor kinderen en jong volwassenen met overgewicht.

<lees verder>

Wat is COACH in ConAction?

Met COACH in ConAction proberen we samen met maatschappelijke parnters projecten opzetten die kinderen en jongeren met overgewicht stimuleren om gezond te gaan leven. In de projecten plezier hebben voorop. Op een speelse manier proberen we de deelnemers meer inzicht te geven in voeding en te laten zien dat bewegen of sporten ook FUN kan zijn! Daarbij is een goeie begeleiding, bijvoorbeeld door ervaren trainers en coaches, pedagogen, psychologen en diëtisten van belang.

De projecten van COACH in ConAction worden wetenschappelijk onderzocht op hun effectiviteit. Zo komen we steeds meer te weten over de beste manier om overgewicht bij kinderen en jongeren aan te pakken.

Meedoen?

Als uw organisatie mee wil doen of een bijdrage wil leveren aan onze projecten stuur dan een e-mail naar coach.kindergeneeskunde@mumc.nl Wij gaan graag met u in gesprek.

 

 

1330423 Childrens Hands 1